Ask @xyuiming:

Kaiirex
Latest answers

heheh kalau tak keberatan anis ajar buat header macam anis buatboleh yang mcm freebies header anime mix

anis??? saya aina la .___.v

View more

saya crush awak lah. Awak kenal saya kot. Saya satu sekolah dengan awak :D

crush?? satu sekolah .__. saya tak kenal awak k -__- lagi pun mana ada kawan saya yang ada social web macam awak .__. aku batch98 ke -___-

View more

Have you ever loved someone you have not met?

no,,but someone always make me crazy in my ask.fm -___- who is he??

View more

siapa fatin? tak akan perempuan suka perempuan.mengarut lah awak ni

what?? eh, siapa awak actually -____- saya nak tahu .__.

View more

awak crush saya :) takkan tak kenal saya awak?

fatin ka .__. really did't know you .__. I guess it fatin -_-

View more

best tak kena bom ngan aq... ahahahaha..

atom

-_________________________- kau ke budak ntah siapa tu??

View more

What was the last thing you got for free?

coffee v.v

View more

Saya suka awak :) tapi blog awak pun saya suka sebab awak pemilik dia :)

-_____- siapa awak actually -_____- macam kenal ja ?? .__.

View more

not totally same..

yesssssss..

View more

pigidah kau... ZD atuk kau.. meh sni nk tnye dy.. :p

copycats :P

View more

ZD

waalaikummussalam

View more

assalamualaikum

waalaikummussalam

View more

assalamualaikum..

waalaikummussalam

View more

assalamualaikum..

waalaikummussalam

View more

assalamualaikum..

waalaikummussalam

View more

assalamualaikum

waalaikummussalam

View more

Salam sejahtera

atom

salam sejahteri juga keatas kamu cik tin :P

View more

Boleh buat tutor macam mana nak buat header background tak? Yg ada texture2 tu :) Ni member BBB

insyaallah, nanti saya buat, sekarang tak boleh lagi sebab saya busy study :)

View more

Macam mana nak download photoshoop?

Awak cuba pergi ke blog Abang Wan Hazel, dia ada tutonya :3

View more

awk , download photoshop kat mana ?

Dari blog abang Wan Hazel :)

View more

nak tempah header awak yang camni boleh tak .? http://sweet-littlebear.blogspot.com/2012/11/freebies-header.html . betul ke takpayah berbayar /. . saya cuba nak send massage dekat fb tp xboleh

memang tak berbayar :) but saya dah closed request header T.T maklumlah saya tak ada masa, mungkin nanti saya akan open request ni balik ;)

View more

How will you celebrate the end of the world?

i don't trust it *about the 21/12/12* -.-

View more

Finally, jumpa pun salah satu sosial account awak :) Saya suka awak

awak suka saya ka blog saya lol -.-

View more

If you could have one wish what would you wish for?

I want SAMSUNG S III, CAMERA CANON, BOOKS, MORE BOOKS, AND ALL!!

View more

Loading…