Ask @yuntqah:

Pendapat hangpa semua tentang vaper. Adakah korang view dieorang ni sama macam smoker? Or maybe korang nampak dieorang ni lagi ok dari smoker.

hmm in my opinion sama mcm smoker sbb ada asap dan asap dia lagi tebal even wangi.. tp kan, korang nk hisap vape ke, rokok ke, please jangan sembur kat orang lain terutama sekali ibu mengandung dan kanak kanak ye :D pesanan ikhlas dari yun :)

View more

Weh, kalau org tanye penah pakai tak product something2 bla3, and u tak pernah pakai tak payah la nak jawab shout out tu. Kalau jawab setakat entah tak penah try baik tak payah. Org tanye sape yg pernah try je bodoh!!

maaf :( tak jwb lagi dah mcm tu

View more

Share nasihat yang menarik or apa apa je yang pernah korang dapat dari org sekeliling

"jangan sakitkan hati orang kalau kau taknak sakit hati"

View more

Bila kau kenal someone ni yg perangai fake nak mampos pastuh cerita taknak kalah and perasan macam dia sorang je yg cantik dlm dunia ni apa yg korang akan buat? Buat2 dia tak wujud or layan dia cm biasa?

Layan je mcm biasa. Sometimes it's fun tgk dia berperangai mcm tu kakaka. Tp who knows kan ape yg dorang dah lalui sampai jd mcm tu/kena jd mcm tu. So lyn je mcm biasa ok ? Hehe

View more

Gay can be both boyxboy and girlxgirl

Ohh haha sorry. Taktau plak mcm tu. Thought that gay boyxboy n lesbian girlxgirl. Btw tq for the new info. Haa maybe lah dorg bkn bff, tolong nasihatkan ke ape ke. Or tegur indirect ke tp tulah kita pon taktau betul ke dia bedua mcm tu. Klau takleh nk buat ape sgt hm doa jelah.

View more

Ada sorang ni, dia ada kawan yang rapat gila. Baju sama, seluar sama, kasut beg tudung spek semua sama, tak kira la kat bilik ke time g kelas ke. Asyik sama je. And kadang2 dorg tidur sekatil, cover satu badan dari kepala hingga kaki. Persoalannya, dorang ni bebetul bff ke, ada kemungkinan dorg gay?

Kenapa gay pakai tudung ?? 😭

View more

Org marah direct trust atau org diam2 dendam mana lagi parah. dan kenapa

Typo ke trust tu ? Terus ke maksudnya ? Rasanya better marah direct je tp jgn lah tengking okay, marah direct sbb senang org nk tahu kenape kita marah. Kalau diam2 dendam lg parah. Tp ade org diam2 let go. Jgn lah dendam. Org buat kita sekalipon kita jgn lah dendam. Nnt kita sama je mcm org buat kita tu. Siape kita nk dendam2 ni kan ? Manusia tak sempurna. Maafkan. Tu je. Mmg susah tp maafkan. Allah Maha Pengampun.
Maaf leee terpanjang 😂

View more

Betul ke org pasif ni sampah masyarakat

Astaghfirullah, tak baik ckp centu. Manada sampah. Kita semua manusia yg tak sempurna😊

View more

Next