Ask @zalikhaaliya:

eya
Latest answers

jawab la soalan aku!

ma las

View more

What makes you cry?

almost everything !

View more

Aphal sombong sgt dkat instagram , sebab ngko lawa ker??? Grr

sombong sangat eh. block je aku ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

View more

What's one thing that always makes you happy? PAP!

shopping !

View more

apa yg membuatkan ko ngantuk

bila bosan

View more

hoi manusia..nk ckp kat hang ni.... assalamualaikum.

waalaikumsalam

View more

What are the most important lessons youโ€™ve learned in life?

jangan mudah mempercayai orang.

View more

What makes you really sleepy?

tak cukup tidur & otak serabut

View more

selamat hari raya

mat ri ya

View more

hi akk pretty

nrlain.

hai adik qtpie

View more

desc bf ko.

aku ada bf ke? huhu

View more

selalu beli baju dekat mana?

randomly

View more

Last time kau solat berjemaah kat masjid bile?

waktu kem haritu.

View more

bilik colour apa

putih

View more

what is PAP?

post a picture

View more

What's one thing that always makes you happy? PAP!

food!

View more

marry me?

jodoh tak kemana

View more

betul betul la mcm mana ko move on? susah ke

simple je kau lupakan dia dan cuba gembirakan diri kau sendiri. kau yang kena cuba gembirakan diri kau bukan tunggu orang gembirakan kau. biarkan segalanya mcm angin yang berlalu.

View more

Seronok la kacau kau mcm time dulu dulu ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

aku pun seronok la kan jadi bahan kau. hahaha* gelak ikhlas sambil ketuk ketuk meja.

View more

ada adik ke?

saya tak ada adik. abang ada lah.

View more

best sekolah ipoh?

not bad.

View more

Loadingโ€ฆ