Ask @zanaiwani:

Dream
Latest answers

Apa yang seseorang perlu lakukan untuk membuatkan kamu tidak menyukai mereka dengan serta-merta?

Rissa

hah? acaner tu? Buat donno je dengan diorang. hihi

View more

hai hai...your blog very nice lah...same macam orang nye jugk... :) ... ask/boom me maybe :D

bananana nananana~

Hi! Thank you =D Okay.

View more

Kenapa ada sesetengah orang kt Ask.fm ne agak 'kuang ajaq'. Suruh kita ask dia, dah kita ask dia jawab macam orang yg nak kena penampar. Nak hot ke orang2 macam tuh? Batak BOOM? Menyampah ! Apa pendapat anda? Pernah kena tak??

ChaFarhanah

uih... memang pernah kene. Tular, kalau tangan kat sebelah anon kuajaq tu memang dah kena arh.. cakap baik2 memang tak boleh ke kan? kan? Yang baik itu harus dicontohi, yang buruk itu harus diteladani... Insaflah wahai anon kuajaq.

View more

Soalan --> Sifat diri awak yang disenangi oleh kawan-kawan ? *ask//boom me x)

x

Tak pasti. Yang pasti, aku x peramah, x pandai, x cantik, x da kelebihan, entahla...
tp alhamdulillah, aku still ada kwan yang agak pandai.

View more

Assalamualaikum . Hi :D Lamenye tak ask awak , hee . Apa khabar ? Sihat ? How your life ? Its good ? Banyaknye tanya , hee . btw , doakan sye lulus jpj test kereta rabu next week , nervous giler , haha , thanks :D :D :D (ask//boom me)

x

Amin.. Dah dapat belum . Btw, sorry late reply. =D

View more

Kalau rindu seseorang, apa akan anda lakukan? :) Ask/Boom me.

Nurdiana Safi Aiyani

Doakan dia ^^

View more

i hope my simple ‘Hey’ make u ‘SMILE’ . Haha,cheq menegur ni haa.

daniel

Tenkiu! I will always smile.

View more

Thank you dear ;)

Biel

Welcome!

View more

fOllowed .. ur name ??

call me farzana. tq

View more

Follow me back maybe ? ;)

Biel

Done. :)

View more

Siapa batch 97 ? Kite Awesome :D ! *Ask and Boom me* :)

Nas Aronzs

Saya batch99 . unlucky. But, you are lucky. Saya rasa macam experiment yang tak diperlukan. kejap nak, kejap taknak. Kalau boleh nak mengamuk skarang ni.

View more

hai .share la gambar artis yang awakk minat ? kalau saya ,saya minat artis Talha Harith :* =ask/boom me

Jass

Joong Ki ? How cute! He is actor and he didn't wear spectacle. Btw, i'm always change my bias. So, don't trust me.

View more

Assalamualaikum

Humble

Waalaikumussalam. Sorry. Late reply.

View more

hai :) ask/follow me maybe ? thanks !

Iffah Zahra

Welcome! hai hai hai!

View more

Soalan --> Kalau diberi peluang , nak belajar bahasa apa ? *ask//boom me ? Hehee ツ

x

Boleh pilih berapa ye? kalau boleh nak belajar semua bahasa dunia. Tapi, kalau x bleh, takpalah. Just nak tahu bahasa Ibunda, bahasa Inggeris, Bahasa perancis, bahasa korea, bahasa jepun, bahasa cina n bahasa india. Boleh tak? LoL. banyaknya aku mintak. tqvm for ask.

View more

My question is: Do u think its rude when u smile at someone and they dont smile back ?

Shaz :)

yes! He too arrogant! Why la. Just smile? It is hard?

View more

Soalan --> Prefer study in Malaysia or Overseas ? *ask//boom me ツ

x

Nak Oversea!

View more

Do you say "LOL" too much when chatting or texting someone ?

Shaz :)

Yes. Always like that. r u ?

View more

1 Like for this post = Likers get 3 LIKES. Okay?

ChaFarhanah

Okey. But, PROMISE?

View more

Hye :)

Hey hey hey! I just wanna say Hye!! *lambai tangan sikit!

View more

alolol~ sweetnya background dia :3

Sweet lah sangat. Tapi dia comel sangat!!

View more

seriusly, BG dan DP kau sumpah comel!

I AM VICTIM

Thanks..

View more

lama x nmpk?haha..ye sy Naz..Daniel tu pon nma sy..nma sy sebelom lahir n nama pena sy..tp bkn nama di ic laa

penhitam

lahai.. ye ker? Awak nak periksa kan? Teruskan usaha tau! Selamat maju jaya and don't give up!
Daniel? Nazrul? Sedap lagi nama Nazrul tu. Daniel tu dah selalu dengarlah. Cousin saya pun ada yang nama daniel.

View more

kalau sedih awak buat apa? mcam mana awak tabahkan diri terutama dalam masalah percintaan?

auch.. entahla.. bila saya sedih saya akan.. tidur. Don't know lah pulak pasal cinta ni..

View more

boom me back ?

~

okey!!

View more

Loading…

About Dream:

we accept the love
we think we deserve .