Elliani Adani
Latest answers

https://twitter.com/_ellyyyyy/status/292954577890848768 lol aku rasa kau yang bodo sebenarnya. kau kata "all i want" so maknanya satu la :) kesian tengok kau dah taksub sangat sampai pasal justin dah ketepikan agama semua..

Cite dia sekarang kau nak cakap aku lupakan agama? Oh kau pernah tengok aku tinggal solat? Kau pernah tengok aku bukak tudung? Kau pernah tengok aku peluk lelaki? Yang lain semua yang pakai singlet, comolot ngan boyfriend, lurah nampak, kau tak nak tegur? Belieber jugak yang kau tegur. Dah tu kalau orang lain tweet "8As for pmr that's all i want" dia nak 8A je la tak nak masuk syurga? Your statement is fcking irrelevent bodoh.

View more

Haha , mengadu ar . X takot pon . Okay2 , kali ni tak tipu . Muka elly sebijik mcm jelena jomez . Haha , huduhnya nama . Btw Elly , stay strong k ?

Jelena jomez tak cantik!!!! Hahaha. Okay Afa thank youuuuu! :D

View more

I wish I can be your friend, elly. :)

You can be my friend, why not? :)

View more

Elly bam bam. Tembam.

Pino lagi bam bam.

View more

hayyyyy sexy ladyy.tgh buat pe weyy? aku rindu gila babun kat kau weh.

Tahu. Semua rindu aku. <333333

View more

Elly dh bca 50 shades trilogy pnye belum?

Beluuummm.

View more

kenapa dh taknak guna twitter?

I still use Twitter.

View more

acc lain elly apa? pastu justin follow tak account tu?

Tak.

View more

sekarang elly kat ne?

Birmingham.

View more

Dah tak guna dah account @ellyawrr? Tu kan Justin follow! :O

Tak sangat. I know, but nak buat macam mana.

View more

What is your favourite food and drink?

Omg it's so hard to choose but I go for rib eye steak and apple juice. :3

View more

I'm not your schoolmates. I'm your senior. Nahh its okay. You're already blocked me. Nevermind Elly :)

Ummmmm okkkkk.

View more

nak twitter baru boleh?

Nope.

View more

Kenapa tanak guna twitter dah? :O

I still use Twitter.

View more

elly ipod boleh guna untuk call? whatsapp tu semua boleh ke?

Tak boleh.

View more

sape pling pndai skolah awk??????

Mana la saya tahu kalau satu sekolah lol.

View more

Elly dulu pakai braces sakit tak? :/

Sakit first first je.

View more

Elly, Siti Faiza tu Summer D'cruz ke? omg-

Yup hahhahaah.

View more

elly u guna acc twitter mana? ada acc lain ye?

Ya ada.

View more

this holiday whattu doin??

Vacation with family. :)

View more

next year nak ambil apa??account, pure science??

Pure science kot. Or maybe science account.

View more

tahun depan nak masuk sekolah mana??

SMS Sains Selangor if dapat.

View more

pakai pencuci muka apa??=D

SKII.

View more

Nak calender justin :( bought for me can ah

Saya beli dekat Manchester ah. Mana pergi Manchester dah.

View more

Loading…

Ask @ellyyawrr:

About Elliani Adani:

Fifteen.