Elliani Adani @ellyyawrr
Berani tanya ah.
RSS answers
https://twitter.com/_ellyyyyy/status/292954577890848768 lol aku rasa kau yang bodo sebenarnya. kau kata "all i want" so maknanya satu la :) kesian tengok kau dah taksub sangat sampai pasal justin dah ketepikan agama semua..
Cite dia sekarang kau nak cakap aku lupakan agama? Oh kau pernah tengok aku tinggal solat? Kau pernah tengok aku bukak tudung? Kau pernah tengok aku peluk lelaki? Yang lain semua yang pakai singlet, comolot ngan boyfriend, lurah nampak, kau tak nak tegur? Belieber jugak yang kau tegur. Dah tu kalau orang lain tweet "8As for pmr that's all i want" dia nak 8A je la tak nak masuk syurga? Your statement is fcking irrelevent bodoh.
17 people like this
Haha , mengadu ar . X takot pon . Okay2 , kali ni tak tipu . Muka elly sebijik mcm jelena jomez . Haha , huduhnya nama . Btw Elly , stay strong k ?
Jelena jomez tak cantik!!!! Hahaha. Okay Afa thank youuuuu! :D
I wish I can be your friend, elly. :)
You can be my friend, why not? :)
Elly bam bam. Tembam.
Pino lagi bam bam.
hayyyyy sexy ladyy.tgh buat pe weyy? aku rindu gila babun kat kau weh.
Tahu. Semua rindu aku. <333333
Elly dh bca 50 shades trilogy pnye belum?
Beluuummm.
kenapa dh taknak guna twitter?
I still use Twitter.
acc lain elly apa? pastu justin follow tak account tu?
Tak.
sekarang elly kat ne?
Birmingham.
Dah tak guna dah account ‎@ellyawrr? Tu kan Justin follow! :O
Tak sangat. I know, but nak buat macam mana.
What is your favourite food and drink?
Omg it's so hard to choose but I go for rib eye steak and apple juice. :3
I'm not your schoolmates. I'm your senior. Nahh its okay. You're already blocked me. Nevermind Elly :)
Ummmmm okkkkk.
nak twitter baru boleh?
Nope.
Kenapa tanak guna twitter dah? :O
I still use Twitter.
elly ipod boleh guna untuk call? whatsapp tu semua boleh ke?
Tak boleh.
sape pling pndai skolah awk??????
Mana la saya tahu kalau satu sekolah lol.
Elly dulu pakai braces sakit tak? :/
Sakit first first je.
Elly, Siti Faiza tu Summer D'cruz ke? omg-
Yup hahhahaah.
elly u guna acc twitter mana? ada acc lain ye?
Ya ada.
this holiday whattu doin??
Vacation with family. :)
next year nak ambil apa??account, pure science??
Pure science kot. Or maybe science account.
tahun depan nak masuk sekolah mana??
SMS Sains Selangor if dapat.
pakai pencuci muka apa??=D
SKII.
Nak calender justin :( bought for me can ah
Saya beli dekat Manchester ah. Mana pergi Manchester dah.