Ask @Adamlcious:

tahniah adam dapat result cemerlang!

cemerlang ? aha :'] alhamdulillah , terimakasih awak

View more

Betol kee result ko 7A?

ye kot :']

View more

Hi :3 I hope you're having a great day! c: What's your definition of love? <3

Hi back :']
definition of love in my view is ...

View more

Result PT3 camner? Kawan lama bertanya,, haha

macam gituuu la kawan lama menjawab aha :']

View more

saya minat akan cerita azlee khairi ialah pontianak remaja

minat azlee khairi ke pontiana remaja ni ? aha :]

View more

adam suka stalk sape?

semua saya stalk aha :]

View more

Lama x jumpa . knal lg tak aku ? SHAHRIL.

shahril blogger tu ke ?

View more

Design blog hang, hang create dari scratch ke? Style gie

ehhh tak.
terimakasih :]

View more

oh sebaya la kita! good luck utk 22/12! :D awak sekolah kt mana?

yeah :]
wish you gudluck juga on 22 dis ini ya cik anon.
semoga dapat result gompak iye.
SMK Pengkalan Chepa , kelantan.

View more

you're so anonymous. hehehe well that's good right? btw awak form berapa ea?

aha :]
form 3 nak ke form 4.

View more

Pernah rasa tak? Penyesalan yang tak terhingga kepada seseorang itu kerana tak sempat cakap sesuatu pada dia?

pernah :]

View more

yeah! am I the first one? perasan je kan -.- sobs. soalan saya, macam mana adam boleh minat nak buka blog? the full version of the story. nak dengar.

yeps.
i've been blogging since 2012 actually,
terminat nak buka blog bila nampak kakak guwe edit blog die.
haaa im the person yg sukakan design and benda yg nampak kemas.
since that day,guwe suruh ah kakak guwe ni create oneacc. untuk guwe.
mula tu memang blank ah dok tahuuu mende
add gadget pun dok tahu cener.
kakak guweler yg ajar ( benda basic je ler )
masa mula blogging tu kan,
biasa ah kan budak baru nak up,
kalau boleh semua gadget nak letak,
berat blog masatuuu memang seberat-beratnya aha.
entri pun entri copy-paste jujur k.
Ohhyaa,ni cerita masa guwe buka blog yg pertama.
dah delete pun blog tuuu
yg blog guwe pakai sekarang ni yg sec. blog actually.
cerita dia pun nak dekat sama ah.
followers blog guwe yg first tu tak ramai pun 4 org je uhuks.
sejak haritu guwe pun buat new blog nak ubah segala kekurangan katanya,
search tips-tips naikkan follower,buat entri yg menarik etc.
Alhamdulillah ! Its working :]
lepastuuu saya improveler pulak minat saya dlm designing :]
tak pernah mintak tolong orang pasal coding,
semuanye saya search dan cari sendiri dgn bantuan inche. google haa.
saya usaha sendiri smpaila hari ni masih merangkak belajar.
alamak macam karangan abang akak SPM pulok dah aha.
rasanya dah full version dah kot :]

View more