Ask @Avelllanoo96:

mama aku kata, kita harus sentiasa buat baik dengan semua orang.. tapi bila aku buat baik, aku selalu dipergunakan.. dugaan mungkin ?? hmm patut ke aku buat baik dan terus buat baik tetapi hakikatnya hati aku yang sakit sebab dipergunakan..??? ask/boom me can ahhh ?

Nana
Erm, macam ni lah senang, kau buat baik je, kalau dye buat baik ngan kau semata-mata ada udang di sebalik mee, kau sabar jee~ yang tu biar Allah yang balas, tapi yang pnting kau buat tu kena ikhlas gak, kalau tak, tak jadi papepon.. and one more thing, kau jangan lah ikut sngat telunjuk org camtu, kalau boleh, kau hindarkan diri kau tu dngan dia.. benci weyh org camtu~ ok, yg tu je opinin aku...
So, good luck in ur life! :)

View more

Next