Ask @Awatissss:

that me fiyy :') tahniah lah wak sebab amir sayangkan wak lagi :'*

yes , for what fiyy ? awak tak pandai jaga hati dia . awak taktahu dia tu macam mana , macam macam dia cerita kat saya bila otp . dia cakap awak lukakan hati dia , awak buat dia terasa , awak buat sakit hati , awak buat dia hilang rasa kasih sayang dia kt awak . semunya awak :') awak dah lukakan hati dia . now ? awak nak cari dia lagi ke ? dia akan maafkan awak sekiranya awak jujur dengan dia yang awak memang tak suka dengan dia . awak sebagai seorang perempuan mesti jaga hati lelaki :'* awak patut rasa bertuah dapat dia , sebab dia lelaki yang sangat baik , dia memang suka di manja dan di pujuk :* awak tak akan faham perasaan dia . sumpah cakap , saya kecewa dengan awak . saya tahu awak mmg takboleh lupakan dia , sebab dia layan awak bukan main mesra lagi right ? tapi sayang , awak yang permainkan perasaan dia :) take a note fiyy . saya harap awak faham keadaan dia :)

View more

macam mana wak boleh kenal dengan amir harisz ye?

first di twitter , then facebook , then kenal lama lama , then couple , then berjumpa , then dia datang kuantan nak hang dengan saya , then sampai sekarang kami berhubungan :) yang penting dia mmg romentik bagi saya sebab dia seorang yang benar , peramah , lawak , suka manja , suka nyanyi bila saya bosan :*

View more

awak memang batakkan kasih sayang ewan erk ? lolsss . amir harisz tu ?

ewan? sorry. saya dah bencikan dia dah sekarang. my blog? oh. saya lama dah tak cara blog. malas nak update. nanti maybe saya nak deactive blog tu cause takde cerita dah kut, maybe lah :) amir? yesss? kenapa dengan dia?

View more

untunglah wak dah dapat couple dengan faiz dulu :O

kenapa untungnya? saya tak rasa untung pun. kami couple bukannya lama pun, jumpa pun tak pernah -___-

View more

Tokmu lah .

Kau kenapa? Benci aku ke guana? Kalau benci pun agak agak lah kalau nak gaduh pun. Kau jangan ingat, aku budak ni takde perasaan. Kau suka kan buat aku? Nak bergaduh ini bukan tempatnya. Mari lah cbox aku in fb. Cakap apa yang kau tak puas hati dengan aku.

View more

Biarkan mereka yang suka mengutuk, kerana manusia yang mengutuk orang lain akan mendapat dosa. So? Biarkan saja lah mereke. Take a note from Amir :)

Thanks amirr!!! :D

View more

Next