Ask @Awatissss:

that me fiyy :') tahniah lah wak sebab amir sayangkan wak lagi :'*

yes , for what fiyy ? awak tak pandai jaga hati dia . awak taktahu dia tu macam mana , macam macam dia cerita kat saya bila otp . dia cakap awak lukakan hati dia , awak buat dia terasa , awak buat sakit hati , awak buat dia hilang rasa kasih sayang dia kt awak . semunya awak :') awak dah lukakan hati dia . now ? awak nak cari dia lagi ke ? dia akan maafkan awak sekiranya awak jujur dengan dia yang awak memang tak suka dengan dia . awak sebagai seorang perempuan mesti jaga hati lelaki :'* awak patut rasa bertuah dapat dia , sebab dia lelaki yang sangat baik , dia memang suka di manja dan di pujuk :* awak tak akan faham perasaan dia . sumpah cakap , saya kecewa dengan awak . saya tahu awak mmg takboleh lupakan dia , sebab dia layan awak bukan main mesra lagi right ? tapi sayang , awak yang permainkan perasaan dia :) take a note fiyy . saya harap awak faham keadaan dia :)

View more

macam mana wak boleh kenal dengan amir harisz ye?

first di twitter , then facebook , then kenal lama lama , then couple , then berjumpa , then dia datang kuantan nak hang dengan saya , then sampai sekarang kami berhubungan :) yang penting dia mmg romentik bagi saya sebab dia seorang yang benar , peramah , lawak , suka manja , suka nyanyi bila saya bosan :*

View more

awak memang batakkan kasih sayang ewan erk ? lolsss . amir harisz tu ?

ewan? sorry. saya dah bencikan dia dah sekarang. my blog? oh. saya lama dah tak cara blog. malas nak update. nanti maybe saya nak deactive blog tu cause takde cerita dah kut, maybe lah :) amir? yesss? kenapa dengan dia?

View more

Next