Ask @QeylaBies:

Kak, boleh tak senaraikan bbrp perkataan arab? :)

Lau samahta - excuse me
Naltaqi ghadan - kita jumpa lagi esok
Ilalliqa' - Moga bertemu lagi
Syafaakallah - (Moga Allah menyembuhkan awak – lelaki)
Syafaakillah -(Moga Allah menyembuhkan awak – perempuan)
taffadhol - silakan
la aadri - saya tak tahu
ma fi musykilah - tiada masalah

View more

Awak banyak berubah dalam dua tahun ni kan. Nampak alim je sekarang. hehe

Well, kadang hidup perlukan perubahan. Tolonglah jgn anggap aku alim.

View more

inshaa Allah ada jodoh, ada lah. kalau takde, mungkin Allah nak bagi yang terlebih jauh tersangat baik dari yang sekarang. may Allah bless you. akan sentiasa doakan akak yang terbaik!

May Allah bless you too my dear :) Haih tertanya jugak ni, siapakah pemilik soalan ni? Hahaha thank you awaaa :*

View more

iyeke kawan je dgn abg hakim ? cam ada something je eheh

something wrong somewhere maybe. Ahaha doakan lah. Kalau ada, adalah. Kalau takde, takde jugak.

View more

fav quran quote yg melekat dlm jiwa

"Fa-biayyi alaa'i Rabbi kuma tukadzdzi ban" (Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?) yang terletak di akhir setiap ayat yang menjelaskan nikmat Allah yang diberikan kepada manusia.

View more

kadang2 prubahan seseorg itu adalah dr seseorang yg kita syg atau kenal w'pun dlm masa singkat. qeyla pun mcm tu jugak tak? ada tak org yg berjaya merubah qeyla sehingga menjadi seorg wanita yg menutup aurat dgn sempurna.

Ya, ada :)

View more

Next