Ask @QeylaBies:

Engku Nur Aqila Asyqin
Latest answers

Akak study mana sekarang? :3

Lepasan diploma dari kolej islam antarabangsa.

View more

Kak, boleh tak senaraikan bbrp perkataan arab? :)

Lau samahta - excuse me
Naltaqi ghadan - kita jumpa lagi esok
Ilalliqa' - Moga bertemu lagi
Syafaakallah - (Moga Allah menyembuhkan awak – lelaki)
Syafaakillah -(Moga Allah menyembuhkan awak – perempuan)
taffadhol - silakan
la aadri - saya tak tahu
ma fi musykilah - tiada masalah

View more

Awak putih macam susu kambing

Hahaha taklah

View more

Ada fb?

Ada, tak aktif.

View more

Akak, dlu akak skolah kt SMKA ke? Macam mn boleh masuk kolej islam? :'(

Tak dik. Akak sekolah kebangsaan biasa je. Rezeki kot.

View more

pernah ada musuh x?

For heaven sake, Tak pernah.

View more

Awak banyak berubah dalam dua tahun ni kan. Nampak alim je sekarang. hehe

Well, kadang hidup perlukan perubahan. Tolonglah jgn anggap aku alim.

View more

Apa tu Hadza min fadhli rabbi ?

semua ini kurniaan dari Tuhanku.

View more

kenal pendakwah cute? tengok mcm baik je awk ngn dia..

Kenal. Baik lah.

View more

mel pnh tgk akak. mel prmpuan ni pun boleh jatuh cinta ngan akak.

ahaha mengarutlah.

View more

sy pernah nampak muka awk sblm ni. betul, awk mmg cantik.

linaa moshi

Yeke pernah nampak? Hadza min fadhli rabbi.

View more

teringin nk jd mcm awk.

Tiada apa yg menarik pada saya.

View more

awak sombong. saya tegur bukan nak reply

Lol, macam kenal.

View more

prefer bakal zauj yang mcm mane??

Zauj tu apa? Sejenis makanan? Kah!

View more

inshaa Allah ada jodoh, ada lah. kalau takde, mungkin Allah nak bagi yang terlebih jauh tersangat baik dari yang sekarang. may Allah bless you. akan sentiasa doakan akak yang terbaik!

May Allah bless you too my dear :) Haih tertanya jugak ni, siapakah pemilik soalan ni? Hahaha thank you awaaa :*

View more

iyeke kawan je dgn abg hakim ? cam ada something je eheh

something wrong somewhere maybe. Ahaha doakan lah. Kalau ada, adalah. Kalau takde, takde jugak.

View more

teringin nak pakai niqab :'(

Eh pakai lah :')

View more

Akak ngan abg hakim ada apa2 kew?

haha kawan je.

View more

apa sebab akak pakai niqab eh?

Sebab banyak gangguan. Sebab rasa selamat je bila pakai. Rasa selesa.

View more

Akak .. ada fb ?

Ada, tapi tak aktif.

View more

fav quran quote yg melekat dlm jiwa

"Fa-biayyi alaa'i Rabbi kuma tukadzdzi ban" (Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?) yang terletak di akhir setiap ayat yang menjelaskan nikmat Allah yang diberikan kepada manusia.

View more

kadang2 prubahan seseorg itu adalah dr seseorang yg kita syg atau kenal w'pun dlm masa singkat. qeyla pun mcm tu jugak tak? ada tak org yg berjaya merubah qeyla sehingga menjadi seorg wanita yg menutup aurat dgn sempurna.

Ya, ada :)

View more

Dah bersedia nk kahwin?

In shaa Allah.

View more

Assalamualaikum. Umur berapa ye skrg?

Wslm, 21.

View more

Loading…

About Engku Nur Aqila Asyqin:

Apa yang kau nak tahu?

Klang, Selangor