Norfadzilah
Latest answers

ops sentap haha

Eryssaaaa

haha 3 bulan pun berlalu 💩 baru reply hari ni hahaha

View more

fad gedik

Eryssaaaa

hai akak gojes

View more

describe vmin *LOL*

AnisahAshari

susah nak desc dua orang ni TT tak tertaip dibuatnya lol

View more

happy birthday

thanks ;D

View more

adakah awak sedang menyombongkan diri dengan nabila wahida yang comel sekarang..???

nabila * wahida

kepada nabila wahida yang 'perasan' comel;

saya tdak pernah menyombong kan diri dengan kamu, syangku. malah tidak pernah terdetik di hti kecil ini untuk menjauhkan diri dri kamu. hoho. sengal lah wehh~
woi bello, ko dah kenape tanye soalan mepek tahap gaban nih? dah x de soalan lain ape? haha.

View more

Perghh FAD akak cungg :3

pehal dok? sepak nak -____-

View more

senyum sokma sayangs . do not be too stressed you tough ain't ?

Gomawo anonymous, really appreciate it ;) yess, im strong !!

View more

fad thanks for the describtion . chen handsome gilerr .

most welcome. haha dia memang hensem pon T.T

View more

describe adibah :)

cehh ada orang suruh describe. let's start.

*ekhem ekhem betulkan tekak*

nama diberi nur adibah binti saadon. betulkan eja? calon pity tiga tahun nih and yes same here. dia minat gila chen chen chen, smpai tulis nama chen kat blakang baju dak dak omar yang lain. haha sweet~ hope berkekalan eh. dia nih peramah weh. luar mungkin nmpak gengster tapi dia baik gila. serius tak tipu. otak dia nih pon gila gila haha. sumpah jeles tngok dia ngan geng geng dia, rapat wehh. dahlah dorang slalu hang sesama bagai, haishh. suke tngok pin bunga yg dia slalu pkai kat tdung tuh, haha pelengkap kecomelan.

dah out of idea nak describe ape lagi. itu je kot rasanya ;) kbai
*nah your husband*

View more

weii , lepas kau blik asrama minggu ni nnti , minggu depannya blik cuti lgi tak ?

Nabilah

lagi dua mnggu kot balik. tapi tak tahulahh kitorang f3 balik ke tidak haishh

View more

Haaaa ?? halmoni ?? aq buat open house kt pontian maybe . tpi kau duduk asrama bila je boleh datang rumah .

Nabilah

hahha halmoni. tahu tak ape tuh? betul jugak kan, susah tollah bile dok asrama nih. haishh haha

View more

ahjumaa nnti datang rumah aku tau . ahahhaaa .

Nabilah

insyaallah. tahun nih, halmoni takde buat open house ke?

View more

Kau rindu kawan lama kau tak ???

Nabilah

sape dok tak rindu kawan lame? sob sob aku rindu kau T.T

View more

ask me if you know me...

nabila * wahida

haha sengal lah ko bello -______- XD

View more

mane lgi bgus effect die? cs3? cs4? cs5? cs6? help

hm kalau kita, kita plih cs 6. sebab dia lagi latest ngan lagi lawa. tapi sebenarnya sume cs tuh takde bnyak beza sangat pun :)

View more

assalamualaikum! camne awk edit poster?? poster awk cantik ^_^

Sena_Kyungsoo

waalaikumsalam. hmm guna photoshop. tahlah ek, main edit je hehe ;D

View more

Hey dear! It's me coffee liker:) Emm...actually I wanna have a blog but I need some helps...can u help me? I hope u can:)

haah i know you. pft coffee konon. what can i help you huh? insyaAllah if i can, i will ;)

View more

How to know if you are a good person?

hmm im not a good person -__-

View more

What do you think people should do more often?

study study and study more often.

View more

ouh oke. tkpe. terima kasih :)

okay welcome :)

View more

kak linda~ bhahahahaha xD

kenapa ko tak penah benti pnggil aku kak linda? T.T

View more

fad, klu mimpi org meninggal maknanya org tu panjang umur kn ?

hmm tak tahu pulak ek. allahualam. sorry eh

View more

What angers you the most?

mollayo~

View more

FR <3 FR . Hihiii , jgan mrah eh fadz >-<

hah? what thee~ im not interested okay :P

View more

Loading…