Ask @aisbatucampur:

adakah awak sedang menyombongkan diri dengan nabila wahida yang comel sekarang..???

nabila * wahida
kepada nabila wahida yang 'perasan' comel;
saya tdak pernah menyombong kan diri dengan kamu, syangku. malah tidak pernah terdetik di hti kecil ini untuk menjauhkan diri dri kamu. hoho. sengal lah wehh~
woi bello, ko dah kenape tanye soalan mepek tahap gaban nih? dah x de soalan lain ape? haha.

View more

describe adibah :)

cehh ada orang suruh describe. let's start.
*ekhem ekhem betulkan tekak*
nama diberi nur adibah binti saadon. betulkan eja? calon pity tiga tahun nih and yes same here. dia minat gila chen chen chen, smpai tulis nama chen kat blakang baju dak dak omar yang lain. haha sweet~ hope berkekalan eh. dia nih peramah weh. luar mungkin nmpak gengster tapi dia baik gila. serius tak tipu. otak dia nih pon gila gila haha. sumpah jeles tngok dia ngan geng geng dia, rapat wehh. dahlah dorang slalu hang sesama bagai, haishh. suke tngok pin bunga yg dia slalu pkai kat tdung tuh, haha pelengkap kecomelan.
dah out of idea nak describe ape lagi. itu je kot rasanya ;) kbai
*nah your husband*

View more

Next