@valsheremet9898

Валентина Шереметыха

Ask @valsheremet9898

Sort by:

LatestTop

Previous

Скучно и все заняты , погода хорошая , а настроение глубокая осень ,,.

Погода дождь ,

Люди такі дивні, інколи мені здається, що я не в той час народилася, не в те століття.. 🤔 Як ваші справи, надіюсь у вас все гаразд 😉

viktoriamakuha4’s Profile Photo°•√ikto®iа•°
Все нормально ,

Related users

Лк 24:46-48: "І сказав Він до них: Так написано є, і так потрібно було постраждати Христові, і воскреснути з мертвих дня третього, і щоб у Ймення Його проповідувалось покаяння, і прощення гріхів між народів усіх, від Єрусалиму почавши. А ви свідки того."

Боже , які тіки дибіли на світі є

Лк 24:33-35: "І зараз устали вони, і повернулись до Єрусалиму, і знайшли там у зборі Одинадцятьох, і тих, що з ними були, які розповідали, що Господь дійсно воскрес, і з'явився був Симонові. А вони розповіли, що сталось було на дорозі, і як пізнали Його в ламанні хліба."

🤔

Лк 24:6-8: "Нема Його тут, бо воскрес! Пригадайте собі, як Він вам говорив, коли ще перебував в Галілеї. Він казав: Сину Людському треба бути виданому до рук грішних людей, і розп'ятому бути, і воскреснути третього дня. І згадали вони ті слова Його!"

🤔

Сектанти які шлють цитати з біблії і пишуть на релійну тематику бажаю щоб зламалася вся ваша техніка і щоб не було грошей її купити і недільний понос за цитати і повідомлення на релігійну тематику

Бувает

Сектанти які шлють цитати з біблії і пишуть на релійну тематику бажаю щоб зламалася вся ваша техніка і щоб не було грошей її купити і недільний понос за цитати і повідомлення на релігійну тематику

Да

Лк 23:42-44: "І сказав до Ісуса: Спогадай мене, Господи, коли прийдеш у Царство Своє! І промовив до нього Ісус: Поправді кажу тобі: ти будеш зо Мною сьогодні в раю! Наближалася шоста година, і темрява стала по цілій землі аж до години дев'ятої..."

Жалкое капирование ,

Next

Language: English