Ask @MasturaAziz318:

Mastura Aziz
Latest answers

kenal x kmi?hahahhahh

miss jutawan

kenal...miss jutawan...hehehehe

View more

follow me back k.mas..hahahah

okay ;)

View more

Support our first giveaway. http://ainaisjustaina.blogspot.com

Aina Diana

insyaallah nt line laju sikit..hehe :)

View more

Salam , akak , kalau saya nak tudung kanggroo free boleh tak ? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee , ni link facebook ayza https://www.facebook.com/tengkuayza?ref=tn_tnmn .. ayza mmang nk beli , tapi tak cukup duit , ayza umur 11 tahun :)

wsalam..hehe..insyaallah bole bila akak kerja..akk masih belajar lg..xde duit gak.heheh..

View more

Jom beli tudung online . Lawati blogshop kami :)

insyaallah..mne link blog shop?n melawat jp..usha2

View more

tahniah! anda pemenang GA kami. sila tuntut hadiah sebelum 26/12 :) sebab-saya-iman-maisarah.blogspot.com/2013/12/senarai-pemenang-first-giveaway-by-iman.html

sarah

sama2..dh tuntut,,tp header tuntut kt iman kn?

View more

akak edit blog kan ?

aah//awt?

View more

akak tlg full edit blog boleh tak ? nnti adek bayar.

aah..bole..inbox akak di fb

View more

ye....hehehe...jgn marah ye :D

Alfira Hana

haha..x mrh la.nt kene jual..haha 1darham

View more

ow...best hadiah dia...hadiah dari new york pulak tu

Alfira Hana

hehe..x sabo ltew tgu GA tamat

View more

akak nak tanya apa hadiah segmen ole2 dari new york

hah...misteri2..

View more

x..saya stiilll kat tapah....x pernah lak pergi gerik

Alfira Hana

ouh.hehe,,nt datang2lah gerik..hehe..

View more

saja tnya...baru th yg akak tinggal di gerik....

Alfira Hana

ouh.hehe..pernah sampai sini x?pedalaman cikit..hulu namapun..

View more

akak tinggal kat perak kat mana

Alfira Hana

kt gerik..hehe..awat??

View more

Kenal ke? Awak agak sapa yang banyak tanya ni. Hewhew

knal..aron aziz kn??

View more

Banyak soalan pasal cinta. Nak tanya jugak lah. Hihi. Pernah bercinta tak masa kat sekolah? Kalau pernah mesti si dia sama kelas kan. Hihi. Macam mana perasaan masa tu.

haha..prnah...sume kenyataan di atas betul..rasa,,,nth...sape ni erk??misteri betul......................mcm kenai je

View more

Saya ada baca blog awak . Awak dah kehilangan ayah dalam usia yang sangat muda . I'm sure that its not easy for 7years old daughter to face it . Al-fatihah untuk ayah awak . Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman . Semoga awak tabah :)

haha..thanks sudi bce blog cabuk tu..ekekeke..(shy-shy)..amin...

View more

Haha . Sibuk PBS ye . Hmm . Kalau diberi pilihan , which one you prefer most . Bercinta after nikah or bercinta sebelum nikah . Mostly sekarang ni kan orang prefer cinta before nikah . So which one awak rasa awak ni instead of cinta Allah etc laa . Hehe .

hmm sibuk pBS..mane tau...tlg buatkan...hehe..letih...kalau diberi pilihan,
mesti la bercinta lepas nikah..baru lar rasa nikmat nya..hahaha.

View more

Loading…