@MasturaAziz318

Mastura Aziz

Ask @MasturaAziz318

Related users

tahniah! anda pemenang GA kami. sila tuntut hadiah sebelum 26/12 :) sebab-saya-iman-maisarah.blogspot.com/2013/12/senarai-pemenang-first-giveaway-by-iman.html

imansarah’s Profile Photosarah
sama2..dh tuntut,,tp header tuntut kt iman kn?

Banyak soalan pasal cinta. Nak tanya jugak lah. Hihi. Pernah bercinta tak masa kat sekolah? Kalau pernah mesti si dia sama kelas kan. Hihi. Macam mana perasaan masa tu.

haha..prnah...sume kenyataan di atas betul..rasa,,,nth...sape ni erk??misteri betul......................mcm kenai je

Saya ada baca blog awak . Awak dah kehilangan ayah dalam usia yang sangat muda . I'm sure that its not easy for 7years old daughter to face it . Al-fatihah untuk ayah awak . Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman . Semoga awak tabah :)

haha..thanks sudi bce blog cabuk tu..ekekeke..(shy-shy)..amin...

Haha . Sibuk PBS ye . Hmm . Kalau diberi pilihan , which one you prefer most . Bercinta after nikah or bercinta sebelum nikah . Mostly sekarang ni kan orang prefer cinta before nikah . So which one awak rasa awak ni instead of cinta Allah etc laa . Hehe .

hmm sibuk pBS..mane tau...tlg buatkan...hehe..letih...kalau diberi pilihan,
mesti la bercinta lepas nikah..baru lar rasa nikmat nya..hahaha.

Setiap manusia kan ingin disayangi dan menyayangi . So ada tak terfikir nak bercinta ?

hmm.betul tu..tp x pernah terfikir plak nk bercinta..hahaa...sibuk PBS je

Next

Language: English