Ask @Supersaga:

mzni
Latest answers

What's one thing that you would like to have in your room?

world map :(

View more

If a snail doesn't have a shell, is it homeless or naked?

both xD

View more

Who is your favorite artist?

Vincent van gogh, syed ahmad jamal

View more

Who or what made you smile today?

My fellow buddies with their stupid ass jokes lol

View more

Do you judge people based on their knowledge of grammar?

Grammar aku pun teraboq lagi tak layak nak judge orang lain, haha

View more

When was the last time you spent an entire day without your phone? What did you do?

Masa program dapur jalanan kot.. Bukak phone sikit2 je sebab busy kena tolong memotong bahan, ambil gambar program. Lel

View more

What should sheep count when they go to sleep?

they'll probably count sh*t lmaooooo jk

View more

What is the most exciting thing you plan to do this summer?

Summer nanti aku nak beraya aidilfitri

View more

Would you say your parents are overprotective?

As a daughter, yes they are <3

View more

Where is the one place in the world you wish you could revisit?

NZ, Canada!

View more

Abaikan soklan yg sebelum tu.. sis Utk grafik & media digital susah x belajar nye

Saya bkn department grafik, so xtaulah kalau budak grafik punya susah dia macam mana sbb dorg belajar grafik lgi detail. Tpi department saya pun ada jugak belajar grafik kena design2 poster, cover novel. bagi saya xdelah susah mana pun. Cuma kena pandai guna photoshop, illustrator, adobe InDesign :)

View more

dan mcm mane ek nk buat portfolio lau ai ni bukan budak yg ambik arts tq

aNabiha's

Saya pun x bawak portfolio dri sekolah pun masa pegi iv haritu, haha. Kalau xde portfolio, awak kumpulkan semua lukisan2 yg awak penah lukis, letak dlm 1 buku. Tak kisahla lukisan saja2 ke apa. Kalau nk lagi bagus, trylah sketch apa2 yg awak sempat sblum nk pegi interview. At least buat 10 lukisan. Seni ni tengok warna, lukis je gamba apa2 je yg awak nk, tapi time nk warna tu kena lawa2. Gunakan bahan yg berlainan. Cth, 3 lukisan awak warna guna kaler pensil biasa, lagi 3 warna guna watercolor, 4 warna guna crayon

View more

sis mazni, mahal x perbelanjaan sepanjang bljr AD.. hehe

aNabiha's

AD dikira course yg agak mahal jugakla sbb kite nk kena beli barang2 seni. Kalau mcm saya bahagian department printing kena buat projek2 graphic. Time tu mmng kena banyak pakai duit utk print projek graphic semua tu. Kalau awak nk amek seni halus kena banyak pakai duit utk beli canvas, watercolor, acrylic

View more

What is the most awkward thing you've said to someone special?

nak jumpa pun x berani, inikan pula nak bercakap dgn dia

View more

Best photo op: sunrises or sunsets?

sunset! <3

View more

What's on your bucket list?

travel around the worldd~

View more

akak, saya dah download pattern dari devianart , ( nak jadikan define pattern dekat PS ) tapi mcmn nak masukkan kat dalam PS ?

masukkan dlm PS open pattern awak nak tu macam biasa, pastu edit > define pattern

View more

On a scale of 1-5, how afraid of the dark are you?

@regaljoe asks, "What item from your childhood do you wish you could find again?"

my childhood moment

View more

Mazni, boleh tak tlong buat tutorial tab menu mcm ni ; http://i.imgur.com/KHuZ9La.png dan tutorial border blog macam Mazni punya sekrng?

Are you camera shy or do you like having your photo taken?

i'm photogenic person WAHAHAHAAHHAHAA!

View more

Kak Mazni apa khabar? Cuba teka ni siapa ? Tolong doa UPSR 16 6A!

hi! sihat je. Jassarah kot? haha. Eh 6A? apa lagi 1 subjek? anyway best of luck! :)

View more

Akak , ada link blog Hanie yang h-ipsteric.blogspot.com yng baru tak? Hanie yang amazing editorrrrr :D

rasanya dia dah tutup blog kot, huhu idk u may ask her :/

View more

What's the last thing you bought and love?

Loading…

About mzni:

Please mind your questions. May Allah grant us with His blessings.