Ask @eikafaiz:

i rindu dia. tapi i takut nak chat dia sbb i tahu nnti dia bagi i bluetick je. hm what should i do?

Ego dikk ego. Jangan mula !!!

View more

Okay ke tak kalau kita nak ajak ex yang dah ada gf untuk hangout as friends je?

Haha pada aku okay je tapi gf dia okay takkkk. Respect perasaan orang walaupun orang tak kisah pasal perasaan kita hehe

View more

Rombongan in sha Allah akan menyusul tapi bukan masa terdekat ni la eh hahaga

Hahahahahahahahah okay jangan lambat sangat nanti takut orang lain pulak datang

View more

Next