Ask @eikafaiz:

Apa pendapat kau tentang couple yang dating tapi naik public transport??

Lol aku malas nak drive, Member tak pandai bawak manual, aku tak naik motor dengan laki so naik bas jela kahkah

View more

Kau dengan syimir ok tak??

Tanyalah dia apa dia buat kat aku hmm

View more

Titi dah kerja dah boleh kahwinnnnnnnnnnn

Hahahahaha takdelah. Lama lagi kot dia jauh. Nak kene tunggu dia graduate lagii

View more

What is your favorite type of pie?

American pie. Astaghfirullahalazim.

View more

Tak teringin ke nak ada bf?

U yakin i takde bf? 😏

View more

Apa tanda kawan baik kita jatuh cinta kat kita?

Bahaha kawan baik mana boleh jatuh cinta. Geliii

View more

Ada baby? Anak kita la kan? Waahhh

Bahahahhaha bodoh

View more

Sayangggg!!!!

Akuu kau lupaaa !!! Erp

View more

Sakit perut pasai pa? Nak beranak ke? xD

Ada baby kot

View more

Sakit perut berak la weh. G tandas sana. Melepas

Kau tak fahammm 😢

View more

Atikah faizatul azreen?

Dah eja nama aku leklok baru cari aku 😡😡😡

View more

Atikah faziatul azreen?

Spell it right please

View more

Hahahaha ngek. Ngah Wak gapo tu?

Tengah sakit perut dohh 😢

View more

Ig apa? Bg sikit. Soalan lain eh sayang saya tak? :)

Hahaha gilaaa tak sayanggg.

View more

Hahahaha terlebih manis pulak rasa, ika study mana skang?

Alahmakaihh tak follow insta la tu soalan lain takde ke

View more

Ko acah jew lebih 2 yg x bagus

Hahahahah aku acah apa eh?

View more

Klaw bgs betul xpe lah,, ny acah jew lebih

Hahaha apa yang tak bagus dekat saya ni?

View more

Bajet bgus jew.

Lahaii tak cukup bagus le saya?

View more

X ske ko. Ko bajet

Hahahahah bajet apa?

View more

Sedih sikit la. Sikit je hurm :(

Nah tisu *hulur*

View more

Yal stand for ?

Rahsiaaaaa

View more

Kalau lambat nak buat macam mana. Takde jodoh la hurmm

Hahaha dihnyaaaaaaaa

View more

Okay okay sorry maaf maaf

Okay saya maafkan

View more

Rombongan in sha Allah akan menyusul tapi bukan masa terdekat ni la eh hahaga

Hahahahahahahahah okay jangan lambat sangat nanti takut orang lain pulak datang

View more

Sial sial, mulut tak boleh baik lagi ke ?

Mana ada cakap sial. Cakap yal je

View more

Next