@MEMI_PKFV#11 🇲🇾

EL GATO

Ask @MEMI_PKFV

Sort by:

LatestTop

Related users

hi im newbie nak tanye macam mana nak padam yang kite dah tulis macam ni

dayahcom3l’s Profile PhotoNUR HIDAYAH
Pergi dekat send , swipe left pada s/o yang nak di delete ..
Note: ”s/o akan terdelete dekat acc awak tapi akan pergi ke personal s/o user lain ..”

Review breakfast buffet bangi lake house Biasa2 je kena la ngan harga rm19 for adult. Untuk tekak aku, makanan dia so so tak sedap sangat. Makanan cepat habis tapi diorang akan topup. Overall 4/10. Makan asal kenyang je kat sini.

Ellychann’s Profile PhotoElly
Teruk sangat ke tu ? ..

+ 2 💬 messages

read all

Nak bestie girl yg srs nk berkawan smpai bila ii , xnk yg sehari dua chat terus hilang dari radar (;

Boleh ..

Esok aku nak pergi breakfast buffet kat lake house bangi. Just wondering, how can breakfast boleh jadi buffet..? It's not like we can eat that much in the morning. Buffet is a scam guys.

Marketing baik akh ..
Menu yang ta mengeyangkan sangat jadi boleh lah nak rasa ii ..
Apapun kalau tempat tu ramai memang baik lah dia punya idea marketing tu ..
Esok aku nak pergi breakfast buffet kat lake house bangi Just wondering how can

+ 15 💬 messages

read all

Meriah sikit askfm sebab ramai new users😊Welcome korang! Tapi jangan salahguna post yang bukan-bukan tauuuu

Selama ta ber teme teme tu ok lah ..
Saya ucapkan “welcome to the group” ..
Meriah sikit askfm sebab ramai new usersWelcome korang Tapi jangan salahguna

Next

Language: English