@arifhafizan97

arifhafizan

Ask @arifhafizan97

Sort by:

LatestTop

Nak tnya soalan boleh xx ini soalan untuk lelakilaa kalu kau daa suka perempuan tuu klu prempuan tu nmpak mcm serabai sikit hrituu kau still minat ke ?? Klu prempuan memang x ksah sebab daa minat..

Kalau dah suka.. Bagun tido dgn air liur basi pun still cantik?

People you may like

mahmoudkhattab55’s Profile Photo Mahmoud A Khattab
also likes
ahmedhelmy23’s Profile Photo Ahmed Helmy
also likes
RoxenFaizi’s Profile Photo Faizan Afzal
also likes
HusamHamed’s Profile Photo smilemaker
also likes
krisganatanatda’s Profile Photo ᜃ᜔
also likes
araseng’s Profile Photo Aras Kurdien
also likes
FalconQ81’s Profile Photo L•Ife
also likes
VercaRaisova’s Profile Photo veronika
also likes
EjKejEj1999’s Profile Photo Erithacus
also likes
AbdelrhmanNobi’s Profile Photo nobi
also likes
Fidiaa68’s Profile Photo Fidia
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Macam mana nak buang perasaan takut dihakimi orang?takut bersosial dan takut untuk mencuba sesuatu yang baru?

You need find someone..

Give me motivation to study for my SPM examination which is around the corner please.

if you believe in yourself anything is possible. Good luck

Would you rather have an old phone with fast internet or a new cool phone with super-slow internet?

New cool phone with super low internet.

Macam mana nak tegur orang yang tak bangun pagi untuk solat subuh? Aku tak reti la.

Mengucap kat telinga dia..

kalau kita suddenly mimpi orang yang kita pernah suka, apa maksudnya eh?

Tkde maksud ape pun kau just gila bayang

Guys? Apa pendapat kmu relay dah dkat 2 tahun. Dah bkali putus smbung putus smbung. Tapi kali ni mgkin dah fed up gaduh lg sbb benda kecik dan putus. Si lelaki block di fb, block di ig, block watsap. Tapi kat twitter dia tak block pla. Sbb prmpuan kalo ada mslah nak luah mesti tweet kat twitter.

Tak matang

Next

Language: English