@arifhafizan97

arifhafizan

Ask @arifhafizan97

Sort by:

LatestTop

Nak tnya soalan boleh xx ini soalan untuk lelakilaa kalu kau daa suka perempuan tuu klu prempuan tu nmpak mcm serabai sikit hrituu kau still minat ke ?? Klu prempuan memang x ksah sebab daa minat..

Kalau dah suka.. Bagun tido dgn air liur basi pun still cantik?

People you may like

renboo’s Profile Photo ren
also likes
Sofiyyah12_’s Profile Photo Cerulean
also likes
livYNWA’s Profile Photo Mimi SJ
also likes
Box099’s Profile Photo Box
also likes
HusamHamed’s Profile Photo smilemaker
also likes
gantlman’s Profile Photo Mohame:D El ziny
also likes
inxz13’s Profile Photo Nasser Alsharif
also likes
ebnalmohands’s Profile Photo Ahmed Mahmoud
also likes
zafirahnz’s Profile Photo 마차
also likes
fadhlililmam’s Profile Photo Fadh
also likes
AhmedBelal172’s Profile Photo Ahmed Belal
also likes
haniakaa’s Profile Photo Hania Khalisha
also likes
osha199’s Profile Photo Abd-Elrahman Zain
also likes
YasmeenMahmoud946’s Profile Photo Yazz
also likes
amroscar984’s Profile Photo AMR
also likes
Meymels’s Profile Photo lyaa✿
also likes
ahmed_maged_15’s Profile Photo Ahmed Maged
also likes
duhayousuf7’s Profile Photo Do Dy
also likes
mostafaelkhadry’s Profile Photo mostafa elkhadry
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Macam mana nak buang perasaan takut dihakimi orang?takut bersosial dan takut untuk mencuba sesuatu yang baru?

You need find someone..

Give me motivation to study for my SPM examination which is around the corner please.

if you believe in yourself anything is possible. Good luck

Would you rather have an old phone with fast internet or a new cool phone with super-slow internet?

New cool phone with super low internet.

Macam mana nak tegur orang yang tak bangun pagi untuk solat subuh? Aku tak reti la.

Mengucap kat telinga dia..

kalau kita suddenly mimpi orang yang kita pernah suka, apa maksudnya eh?

Tkde maksud ape pun kau just gila bayang

Guys? Apa pendapat kmu relay dah dkat 2 tahun. Dah bkali putus smbung putus smbung. Tapi kali ni mgkin dah fed up gaduh lg sbb benda kecik dan putus. Si lelaki block di fb, block di ig, block watsap. Tapi kat twitter dia tak block pla. Sbb prmpuan kalo ada mslah nak luah mesti tweet kat twitter.

Tak matang

Next

Language: English