@arinahhamimah

Nur Arinah Hamimah

Ask @arinahhamimah

Sort by:

LatestTop

Anak kangaroo berlari lari, Dimasak stim diatas peti, Lebaran tinggal kurang 10 hari, Apakah warna baju raya anda nanti?

NumeroMan’s Profile PhotoNumeroUnoMan
Anak pak Ali namanya Sarah, baju raya saya tahun ini warna merah.

People you may like

fatihahkasim’s Profile Photo Teha.Kasim
also likes
mia
also likes
esraaashour44’s Profile Photo Esraa Ashour
also likes
nouryasser555’s Profile Photo Nour Yasser
also likes
Ervilin’s Profile Photo E R V I L I N
also likes
amirakassem2’s Profile Photo amira kassem
also likes
ahmedgama855’s Profile Photo Ahmed gamal
also likes
shahdhisham8724’s Profile Photo Shahd Hisham
also likes
timsy_’s Profile Photo Tsk.
also likes
Haneen_3z’s Profile Photo Haneenazouz
also likes
ARDxx’s Profile Photo ∆ℛⅅ ♕
also likes
zahra20021422’s Profile Photo Zah_Raa
also likes
shariqnaeem’s Profile Photo Shariq Naeem
also likes
ditapratama’s Profile Photo babygemini
also likes
saycute12’s Profile Photo Umar Malik
also likes
ysaababy’s Profile Photo sasa ♡
also likes
AyeshaShaikh04’s Profile Photo A Shk
also likes
qwerghjklxxcvbnm12er56’s Profile Photo Salma waleed
also likes
omniarefaye’s Profile Photo Omnia Refaye
also likes
syafira175’s Profile Photo Syafira
also likes
hanilicio’s Profile Photo Hani
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

do you have a bantal busuk? if yes tell a story about it

Used to have one. Warna ungu but i think my mother threw it away sbb pindah rumah. I miss it so much sbb bantal tu sejuk and keras mcm bantal lama yg corak cartoon tu 🥹💜

Me : act of service and word of affirmation. Hby?

Used to be WOA but now i think im more to quality time and AOS :)

Sedihlah bila kita start jatuh suka dengan orang tu and tiba tiba dia rasa ragu-ragu dengan kita. Kita asalnya heartless. Bila kita dah mula suka orang, kita suka betul-betul. Mungkin dia tak nampak effort kita nampaknya. Mungkin kita je yang perasan selama ni. Sedihlah. Serius sedih.

drmunirahh’s Profile Photomun
It’s okay. Lesson learned: don’t expect too much from people. Semoga kuat dalam fase move on, anon! 😊🙏🏻

Parents tak kasi kahwin sebab suruh stay with them dulu. Tapi kemain tanya bila nak ada bf. Nak ada bf acaner, nak kawan dengan lelaki pun tak kasi.

Minta dorg carikan😆

Ada pengalaman berkawan dengan mat salleh ? Kalau ada , jumpa / kenal dekat mana ? Sejak bila berkawan ? Still berkawan ke dah tade khabar sekarang ?

Last time main plato. Tak bekawan dah skrg sbb geli hahaa

+ 1 💬 message

read all

Kalau saya nak calon yang kurang beban hutang (sebab saya sendiri pun kurang hutang), nampak macam pentingkan diri sendiri ke? Sekarang ni nampak ramai orang yang sanggup berhutang/tak ada savings sebab lifestyle..

Tak selfish. U have the right to choose :)

Curious. After few years, kenapa ex dan current partner dia masih stalk kita?

Masih insecure kot. Just enjoy your life ya! 😊

Eng, mandarin or arabic ? Can you guess choose one for me ? p/s : it's for the subject in my uni

Master yang basic first. If u think ur english belum berapa okay, then go for english. Tp kalau nak try foreign language, I pilih arab bcs it’s easier than chinese :)

Please doakan segala urusan saya dipermudahkan ya. Dan semoga doa yang baik berbalik dekat korang juga😊

Amin YRA 😊🤲🏻

He didnt cheat but he can go all week without contact. Opinion?

😂😂😂 it’s either he’s already bored with the relationship or he met someone else.

Next

Language: English