Ask @chadNS:

Guys, i nk beli beli novel. But my mom x bagi. She always said, " You SPM this year, no novel. If you get A's in ur SPM, just name it, i'll give you". Dh lah novel tu, limited edition. 200 script only! 😭😭😭

Kalau saya.. Saya beli je.. Kumpul duit belanja beli.. Sebab mak saya pun tak bagi beli novel / komik masa SPM .. Tpi benda tu macam terapi untuk hilangkan stress.. Hahaha ..jadi , saya beli..

View more

Ptut ke najib jdi pm kite blik? Sejak dh viral dgn #maluapebosskur tu trus rakyat suka dye blik hahahaha tpi ingat la bahawa dye dh songlap duit kite gais HAHAHAHAH gg

kalau dia songlap duit rakyat , kenapa dia bagi duit dekat rakyat ? I dont understand.. Kalau ada rezeki DSN jadi PM balik.. Aku setuju je..
Setiap parti politik ada kelebihan dia tersendiri.. Aku pilih apa yang aku rasa betul melalui bukti.. Sekian 👌🏻

View more

Dalam hidup ni kita selalu rasa mcm tk diperlukan ke? Jadi macam mana pulak dgn org yang tk pernah tanya pasal kita tu? Dia pun pernah rasa dipulaukan macam aku ke?

Tak tahu la.. Tapi hidup aku pun macam ni .. Hahaha.. Ws gp Bff.. Ramai seen je.. Tpi bila org lain.. Semua balas.. :') maybe dia pun dipulaukan.. Jdi dia rasa lebih baik dia tak payah tanya apa2... Mungkin la .. 😅

View more

1)Who was the last dialogue with? ✨ 2) Who is your first friend? ?? 4) Do you have many friends? ? 5) Favorite song? ? 6) Favorite movie? ? 7) Currently in love? ? 8) Favorite season of the year? ? 9) Do you dance? ? 10) Favorite fruit? ? Share this to everyone you are following

1) Little sis 😚
2) Hakim😏
3) where is num 3? 🤔
4) yes ✨
5) darkside🌗
6) Harry Potter 🤓
7) No 😅
8) fruit season🍏🍌🍒🍎🍉🍑🍐🍇🍍🍊🍓🍅🍈🍋🌽
9) No 😅
10) Mata Kucing 😋

View more

Next