Ask @chadNS

Sort by:

LatestTop

Share your favourite lyrics:

Btw aku addicted dengan satu lagu ni..
Eastside
"Seventeen and we got a dream to have a family
A house and everything in between
And then, oh, suddenly we turned twenty-three
Now we got pressure for taking our life more seriously
We got our dead-end jobs and got bills to pay
Have old friends and know our enemies
Now I, I'm thinking back to when I was young
Back to the day when I was falling in love,"
Sumpah boleh relate hahaha .

Bagi korang belajar tu penting tak? Atau jadi youtuber/influencer/content creator je dah cukup?

Nak jadi influenza oso you need knowledge..
Ingat senang ka nak buat content..
Bagi aku, tak kesah kau nak jadi apa.. Belajar tu penting bos..
Liked by: Alia

People you may like

NaniLevis’s Profile Photo Nani (✔)
also likes
kalloodmx’s Profile Photo Kh •
also likes
IshiTran’s Profile Photo DAY DREAMER 뚱
also likes
CarlaGozali’s Profile Photo Carla Azzahara G
also likes
CindyAxdlyn’s Profile Photo Not your baby
also likes
SuperNikiJstCozImMe’s Profile Photo Just Aiming
also likes
Katizza_gee’s Profile Photo kate
also likes
erickanerd’s Profile Photo Ericka
also likes
LarryStylestomlinson436’s Profile Photo Me - Larry
also likes
muneeb420’s Profile Photo Muneeb
also likes
Nayyab_waseem’s Profile Photo Nayab Momina
also likes
aboodjber223’s Profile Photo ◥ᖫABooDᖭ◤
also likes
casanovahabas’s Profile Photo Sa3ed 7abas
also likes
anasjr219’s Profile Photo Anas Jr
also likes
adeel_bajwa’s Profile Photo Adeel bajwa
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Korang kalau hangout dengan kawan, korang biasa borak apa?

Hidup bos..
Mostly cerita pasal diri.. pasal current situation.. pasal problem.. pasal latest benda yang make u happy..
Pokok pangkal.. hidup

Kenapa perempuan selalu bagi user tele? Bagi je la fon number boleh kenal sedara sekali. Eh

sebab tele tu macam takde apa sangat pun.. Kurang privacy.. Hahaha

Ada yang kongsi cerita lucu tak?

Idk this funny ke tak.. Tapi takde la kelakar.. lawak lawak bodo je..
Haritu kumpul family... Like after maghrib tak silap..
My kakak gitau parent kitorang yang dia nak tunang..
Astuuu, my other kakak tanya..
"Engko bila win, taknak sekali ke,"
Astu aku macam.. Lah tiberr.. Aku pun cakap la..
"Awin takyah kahwin en ma, kalau awin kahwin siapa nak habiskan duit mama ayah,"
Mak aku masa ni dah macam..
'mula dah mengarut budak ni'
Kakak aku dah terkekeh2 gelak..
Astu aku sambung je la..
"Kita buat deal ma, awin tak kahwin, duit mama ayah, kita share,"
Astu mak aku be like..
"Malas aku.. Kamu pergi kerja cari duit sendiri,"
Macam biasa.. aku punya ayat counter..
"Siapa lagi nak habiskan duit mama ayah kalau bukan anakmu yang single ni,"
Lepas je aku cakap tu.. mak aku memang tak layan dah.. dia blah..
And that's how.. Topic kahwin ends for me.. mueheheh...
Kelakar la sikit.. kalau masatu.. Hahaha..

View more

+ 3 💬 messages

read all

Liked by: Fariq sizulova

How to handle lelaki punya emosi?

Secara generalnya, saya tidak tahu..
Yang saya tahu..
Lelaki mostly prefers untuk cool off dulu.. lepastu, baru boleh sembang.. haha..
Kalau dia jenis nak pujuk.. You pujuk..
Kalau jenis nak you be there je.. ha duduk la diam2 sebelah dia..
🤔
Camtu kot?
Liked by: Fariq

Kenapa ada orang boleh bertunang even dia ta yakin lagi dengan benda tu ..

Sebab dia percaya takdir Allah kot..
Entah..

Barang yang aku beli , suka hati aku lah , beli pakai duit aku sendiri .. Ko sibuk comment ini itu tu dah kenapa ?!

Sorry bang. Jangan marah saya.. bukan saya tu..

Next

Language: English