Anna Khayalan @thekhayalan

You have to login to ask this user a question.

RSS Report answers
product apa bagus untuk hilangkan jerawat ?  YOGURT™
Bedak sejuk <3 <3
product apa bagus untuk hilangkan jerawat  ?
206 people like this
Kak anna , apa nak buat kalau rasa down and rasa macam diri nie teruk gila sebab buat salah ? macam dah takda semangat :/  Irdinaa.
Saya biasa rasa macam tu tau. You need to be positive. But before that, find your way back to Him. :)
112 people like this
Kak Anna. Sebenarnya kak memang artis ke ape?  qyla
No, saya orang biasa je. :)
72 people like this
is there a diff between broken kid dengan broken person?  mia
No difference except for the kid & person.
27 people like this
ouh. well thankd for talking to me for the frist time! Really can't forget this!!!!!
Lots of love! <3
21 people like this
Kak Anna, baru tiga bulan saya pindah kat sekolah sini. Saya tak biasa lagi, banyak budak suka buli saya, contohnya amik lunch, saya rimas la. Nak belajar pun susah, focus asik hilang. Kalau bagi tau cikgu nanti diorang mengamuk. Apa yang patut saya buat ni akak?  Lis - Huda
Jangan takut dengan orang, kalau awak diam lagi diorang menjadi jadi. Awak ada hak nak belajar in a peaceful environment, find a courage to tell the teachers okay. Nanti diorang akan ambil tindakan. :)
66 people like this
Kak Anna,where can i buy bedak sejuk? dekat guardian ada ke?  aliazharr
Bedak sejuk tak ada dekat guardian rasanya haha. Try cari dekat kedai herba or kedai runcit or kedai kedai mak cik yang ada jual jamu, ada kot. :)
26 people like this
OMG kak nak tunang?  qyla
Eh? Siapa cakap?
14 people like this
kak anna pernah rasa dipinggirkan tak ?  Hannie
Tipu lah kalau cakap tak pernah kan? Just so you know, you're not alone. :)
52 people like this
Assalammualaikum kak anna, thank you untuk semua kata kata semangat. Saya stalk ask.fm akak mana tahu kalau ada soalan yang berkaitan dengan saya, dan saya dapat kuatkan semangat saya. Love you kak anna, May Allah Bless you. Wish me luck for PMR! :*
Waalaikumussalam. Aw love you too! All the best for your PMR! You'll do great! Jangan lupa study & solat. Insha Allah akan dapat kejayaan yang diimpikan. :)
44 people like this
Episode anna dalam buddyz dah keluar?  Nur Jannah
Dah. Scene Anna kejap je, http://t.co/RDE8HhwN9v :)
20 people like this
hai kak anna! I adore you so much xx you look so pretty and gorgeous!  Akillaa
Hello there! Alhamdulillah, thank you. You're pretty & gorgeous yourself. :)
19 people like this
akak jual shawl eh ? macam mana nak beli ................ ?  αmαℓ вintu αвi вαкя
Dah sold out, sorry.
13 people like this
Saya ada suka dekat someone ni tapi saya tak tahu nak buat apa? Patut ke saya bagitahu dia yang saya suka dia ? Dia setahun tua dari saya . Saya tak berapa yakin nak bagitau dia sebab masa saya sekolah rendah ada something yang buat saya takut nak confess dekat seseorang .  aliahadlina
Well sometimes you'll have to find the courage inside you. The fear of rejection akan sentiasa ada but that's good, everybody should know how it feels like to be rejected. And find a way to overcome it. Apa apa pun, you know best. Just follow your heart. :)
45 people like this
Anna ambik sc dulu? Mcm mna nak score utk physics eh? Selalu xphm soalan  Syafiqah Aqilah
Sorry, Anna tak pandai sangat Physics. :(
Yang Anna tahu, Physics kena faham konsep dia & paling penting kena buat latihan banyak. :)
14 people like this
Kak Anna ! Kak Anna ! Kak Anna comel lah. hahaha  Slytherin
:)
11 people like this
thanks ea 4 d advice. by the way, dpt sambung study mner?
Not a problem! Oh tak boleh tulis dekat sini, public sangat. :)
5 people like this
Rindu nak jumpa kak ana. Last kita jumpa masa kak ana form 5. Dekat surau. Act, takut nak tegur, tapi bila kak ana senyum, baru cakap hai. Hahah. And sangat terkejut bila buka blog kak ana, ada kak ana snap dengan azri azam! OMG! He's my crush!
Haha Azri is my little brother, just to let you know.
25 people like this
Kak Anna! Check this http://mynotesismylife.blogspot.com/ please. Hope you reply :)  Sahira Natasya
I've read it. Thank you so much! :)<3
8 people like this
SALAM KAK ANA,SAYA ZAHIRAH,SAYA ADA KAWAN BAIK NI,TAPI SEKARANG SAYA DAH TAK KAWAN DENGAN DIA...PAPTUT KE SAYA MINTAK MAAF KAT DIA BALIK??  Zahirah Aqilah
Waalaikumussalam. Kalau awak sayang friendship tu, turunkan ego dan minta maaf. Tak salah. :)
16 people like this
KAK ANA,BERLAKON BUDDYZ TU DALAM SCENE YANG MANA EH??  Zahirah Aqilah
Nah, dah keluar kat youtube :) http://t.co/RDE8HhwN9v
5 people like this
Kak anna ni best la.. Serious x tipu. X sombong lak tu,serious saya suka cara kak anna bgi advice :D  irdinasahira
Terima kasih :)
15 people like this
what type of face mask do you wear?  Suhaila
I use bedak sejuk daily before I sleep as mask. :)
11 people like this
Saya perlukan nasihat kak anna.. Say ada allergic di pipi,tpi smpai skarang allergic tu x hilang2 mcam mane ni kak anna? Saya malu setiap kali org tnya saya :'(  irdinasahira
Macam ni, sayang. At this age, your hormones tak stabil lagi tau. Jerawat semua tu benda biasa untuk teens. Saya dulu pun teruk kat muka tau, orang pun ada ejek. To overcome kena la sentiasa positif & elakkan diri dari stress. Hygiene/kebersihan kena jaga. Make sure seminggu sekali tukar cadar & sarung bantal. Saya suggest awak pakai bedak sejuk, petua orang orang tua. Campur dengan jus lemon yang fresh, pedih sikit but its gonna work. :)
53 people like this
You are so beautiful! Mama saya pun cakap awak comel :)
Alhamdulillah. Terima kasih, Mama! :)
19 people like this