Ask @bertharp:

Guys mau tanya nih, misal yaa lu lagi ada kejadian mendesak, terus lu minta tolong ke pacar lu tapi pacar lu bilang gini "bentar, lagi war, nanti dulu" . Itu sebel gak kalian? Terus biasanya kalian apain kalo udah kaya gitu?

Eh bentar deh, I always follow/add The University on mostly every platform I have. But everytime they're updated, mung tak scroll2 tok ik. Jan2 e sing goblok sopo ya?
Tulung iki aku dijawab mbokan. Halo?????

View more

Mnurut lo nikah umur 20 pantes gak sih? Kenapa?

Pantas dan ngga pantas itu preferensi masing2. First of all, 20 is legal already for someone to getting married.
Menikahlah kalau kamu pengen menikah, lebih2 kamu merasa mampu faced every problem after that. Toh nikah ga cuma masalah resepsi atau ena2 halal kan? Ada tanggung jawab yg jauh lebih besar yg menanti kamu.
Oh satu lagi, buat jd pertimbangan, yaqen nih mau nikah kalo buat ambil keputusan nikahnya masih based on ppl opinion?😌

View more

What is one thing you will never do again?

To give all of my heart on someone. To really depends on someone. If there's still a remain pieces of my heart, I would keep it to my self and never give it to someone else.
This year might be my last year thinking of him. I can finally rid my feels. I guess this is the end I've been waiting for years. So, goodbye?
And oh, happiest birthday!

View more

Suka lagu oldies? Kalo iya apa judul lagu dan penyanyinya

Jadi anak ibunda ratu yg bertahun2 nyetelin lagu oldies lokal dan mancanegara ya kali w jadi nga suka😌
Uhm there are so many songs I like but suka tiba2 lupa, so I'll go with
*You're Still the One - Shania Twain
*We Could be in Love - Lea Salonga ft. Brad Kane
I love oldies but most of all, I don't know the title🙈 but when I heard it I know I love the song(s) hehe

View more

Next