Ask @wnsby:

shazwana
Latest answers

Flip-flops or sandals?

Sandal

View more

kak wana yg comelll

Mengapa ni haha

View more

Kenapa kan.. Saje je nak kacau haha kkbye kak wana

Aipppp

View more

sabar lah awak. saya nak kena balas whatsapp peminat peminat saya ni. hahahaha

Pulisssssss

View more

yeay awak dah balas whatsapp kita

Hahahaha balas la cepat hyunggg

View more

What food did you refuse to eat as a kid and still don't as an adult?

Timun

View more

sampainya hati awak. tak balas whatsapp kita. hmm

Atikah ke ni yang ko kata aku creepy tu ke

View more

Kenapa kan

Kenapa kan apa

View more

kak wana. saya minx izin nak kaji kod kak wana yg new classic template ya??

Boleh 😊

View more

kak wanaaa huhuhu you've made that auto read more in your new classic template.. i want to be your student.. huhuhuhuhu teach me plsssss

I know right I cant believe I finally made it!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

apa yang wana tak suka

Terlampau kenyang. Menungu. Buku konyok.

View more

your personality?

Ni tak sure betul ke describe personality hahaha. Bukan seorang pendiam. Tapi prefer tak berborak pagi2 sebab sakit tekak. Selalu dengan boyfriend je sebab sama kelas - trust me sama kelas je buat bff sentiasa sama2. Kalau lain course or kelas memang clash betul timing. Selalu duduk depan sekali dalam kelas, alasan sebab rabun tapi sebenarnya kalau duduk depan akan lebih ikut flow lecturer. Clingy, very clingy. Idk where ever i go mesti ada sorang yang akan panggil i comel??? Lol and i like shinchan so much. I am a girl with many hobbies semua benda nak suka semua benda nak buat tapi at the end aktiviti paling best adalah tidur. Tak suka exercise tapi hari2 complain "'maigod aku lepas makan je terus nak tidur dah kena exercise ni sebab badan lemah sgt" tapi still tak buat pun. Dah nak dekat setahun tak shopping baju percaya tak? Yes betul i tak minat shopping baju ke seluar ke whatever smpai orang marah sebab seluar dah lusuh gila. Duit banyak habis dekat makan dan minyak dan benda2 tak penting. Nyesal. Heavy internet user. I watch the show 2 days and 1 night every week. I rimas kalau nak buat kerja tapi bilik belum kemas, so selagi tak kemas tak buat kerja. Tapi once dah tak sempat kemas, memang sepah gila berhari2 sampai semua settle. Teknik menghafal yang digunakan adalah dgn menulis semula. Suka minum air kosong buat masa sekarang. Makan dua kali sehari banyak pulak tu each portion. Pastu insecure pasal double chin teruk tapi tak cover pun. Selalu maki kat twitter tapi lepas tu menyesal sebab dah tunjuk diri tak reti kawal marah. Sangat suka coding and blogging tapi tak pentingkan benda2 ni. Suka berjaga malam acah mcm banyak kerja tapi last2 lambat juga buat. Dah cite belum i pakai baju sama je every week? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ minat study pasal gadget - kawan borak pasal gadget hafiz zulkafly, so tak buta sangat la pasal phone2 ni. Sebab tu bila terpaksa beli phone specs rendah sebab tak mampu rasa nk nangis. Hahahaha. Idk nak letak apa as my personality, tak boleh describe sendiri.

View more

kak wana kenapa blog saya tak center yee?? blog saya jadi macam ketepi

Boleh email saya tak wanaseoby@gmail.com. Bagi link blog.

View more

What would you do if you woke up to find yourself alone on Earth?

Everything is mine????? OK πŸ‘πŸΌ

View more

oh really??? :O kite tak update pun blog haha btw kite pun sama, kadang baca blog wana senyap senyap gak ._.

ieyraray

Samalah lama tak update πŸ»β™€οΈ hahaha kan semua main senyap2 je tak tinggal jejak punn

View more

kenapa menidakkan benda yang baik ?

Menidakkan benda yang tak tepat je. Mana ada dah nak kahwin lama lagi hahahaha

View more

Fuyo dah nak kahwin

Tak la gurau je 😐

View more

Minta lah abid cepat-cepat masuk minang ?

Hahaha on the way πŸ˜› study dulu!!! Kang dua dua makan pasir je hahaha

View more

Gatal apa tu ?

Gatal nak kahwin je.

View more

Hi abid

I am wana bro who is abid

View more

me ingat tadi dah off anon; k again rate our closeness

ieyraray

I feel close to you sebab everytime online mesti buka blog awak. Then selalu silently stalk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

rate our closeness hahaha

Ok bgtau who are u first

View more

kau jenis macam mana?

Macam mana apa? In detail boleh

View more

If you owned a luxury yacht, what would you name it?

Wanaseoby hahahaha

View more

do you love your boyfriend?

πŸ™‚

View more

Loading…