Ask @wnsby:

shazwana
Latest answers

your personality?

Ni tak sure betul ke describe personality hahaha. Bukan seorang pendiam. Tapi prefer tak berborak pagi2 sebab sakit tekak. Selalu dengan boyfriend je sebab sama kelas - trust me sama kelas je buat bff sentiasa sama2. Kalau lain course or kelas memang clash betul timing. Selalu duduk depan sekali dalam kelas, alasan sebab rabun tapi sebenarnya kalau duduk depan akan lebih ikut flow lecturer. Clingy, very clingy. Idk where ever i go mesti ada sorang yang akan panggil i comel??? Lol and i like shinchan so much. I am a girl with many hobbies semua benda nak suka semua benda nak buat tapi at the end aktiviti paling best adalah tidur. Tak suka exercise tapi hari2 complain "'maigod aku lepas makan je terus nak tidur dah kena exercise ni sebab badan lemah sgt" tapi still tak buat pun. Dah nak dekat setahun tak shopping baju percaya tak? Yes betul i tak minat shopping baju ke seluar ke whatever smpai orang marah sebab seluar dah lusuh gila. Duit banyak habis dekat makan dan minyak dan benda2 tak penting. Nyesal. Heavy internet user. I watch the show 2 days and 1 night every week. I rimas kalau nak buat kerja tapi bilik belum kemas, so selagi tak kemas tak buat kerja. Tapi once dah tak sempat kemas, memang sepah gila berhari2 sampai semua settle. Teknik menghafal yang digunakan adalah dgn menulis semula. Suka minum air kosong buat masa sekarang. Makan dua kali sehari banyak pulak tu each portion. Pastu insecure pasal double chin teruk tapi tak cover pun. Selalu maki kat twitter tapi lepas tu menyesal sebab dah tunjuk diri tak reti kawal marah. Sangat suka coding and blogging tapi tak pentingkan benda2 ni. Suka berjaga malam acah mcm banyak kerja tapi last2 lambat juga buat. Dah cite belum i pakai baju sama je every week? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ minat study pasal gadget - kawan borak pasal gadget hafiz zulkafly, so tak buta sangat la pasal phone2 ni. Sebab tu bila terpaksa beli phone specs rendah sebab tak mampu rasa nk nangis. Hahahaha. Idk nak letak apa as my personality, tak boleh describe sendiri.

View more

kak wana kenapa blog saya tak center yee?? blog saya jadi macam ketepi

Boleh email saya tak wanaseoby@gmail.com. Bagi link blog.

View more

What would you do if you woke up to find yourself alone on Earth?

Everything is mine????? OK πŸ‘πŸΌ

View more

oh really??? :O kite tak update pun blog haha btw kite pun sama, kadang baca blog wana senyap senyap gak ._.

ieyraray

Samalah lama tak update πŸ»β™€οΈ hahaha kan semua main senyap2 je tak tinggal jejak punn

View more

kenapa menidakkan benda yang baik ?

Menidakkan benda yang tak tepat je. Mana ada dah nak kahwin lama lagi hahahaha

View more

Fuyo dah nak kahwin

Tak la gurau je 😐

View more

Minta lah abid cepat-cepat masuk minang ?

Hahaha on the way πŸ˜› study dulu!!! Kang dua dua makan pasir je hahaha

View more

Gatal apa tu ?

Gatal nak kahwin je.

View more

Hi abid

I am wana bro who is abid

View more

me ingat tadi dah off anon; k again rate our closeness

ieyraray

I feel close to you sebab everytime online mesti buka blog awak. Then selalu silently stalk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

rate our closeness hahaha

Ok bgtau who are u first

View more

kau jenis macam mana?

Macam mana apa? In detail boleh

View more

If you owned a luxury yacht, what would you name it?

Wanaseoby hahahaha

View more

do you love your boyfriend?

πŸ™‚

View more

kawan awak atikah tu single lagi ke???

Single tapi tak available πŸ™‚

View more

yang pasal phone pun hihi

Okay noted πŸ‘±πŸΌβ™€οΈ

View more

kak wana bila nak update pasal uitm puncak alam?

Dah ada gambar untuk update, tapi rasa tak lawa. Noted!!

View more

Kirim salam sayang kat Haja Nordin tu please πŸ™ˆ

Dia tengah menjaga hati seseorang so dia tak layan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

What is your favorite month of the year?

MAY!!

View more

hai wana. buat apa tuuu?

Tengah lek lek

View more

bila nk update blog lagi

Omgee busy teroxx ingat dah ada app wordpress dah selamat dah

View more

dulu punya cerita dulu la. kenapa nak kena tengok benda yang lepas. πŸ˜’

Hahaha tak sure lah. Maybe dia nak kepastian lah tu πŸ˜‚

View more

siapa dia yang biadap tanya bukan dah break tu?

Ntah maybe dia nampak i padam gambar kat insta kot dulu πŸ˜‚

View more

Takpelah kalau dah single bagitahu

Dah triple dah πŸ™†πŸ»

View more

Bukan dah break ? Kenapa ada lagi ?

Ada lagi apa omg break apa omg

View more

Loading…

About shazwana:

For urgent reply, please mention me on twitter @wanasby so that i know, won't have ask.fm app until i buy a new phone

#blogger